In het grote landschap van geldverstrekkers de juiste keuzes maken is niet zo gemakkelijk als het lijkt. Wij helpen je graag!

Voor een uitgebreid hypotheekadvies bent u bij Quality4You Financiële Diensten aan het juiste adres.

In een eerste kennismakingsgesprek leggen wij u uit hoe wij werken en wat wij voor u kunnen betekenen. Met uw toestemming gaan wij aan de slag met onze inventarisatie, waarin wij u alle mogelijke hypotheekvormen uitleggen met de daarbij behorende specifieke kenmerken. Tevens worden de fiscaliteit omtrent de verschillende hypotheekvormen met u doorgenomen. Na ons eerste gesprek kunt u heel bewust uw keuzes maken en kunnen wij voor u aan het werk met het maken van een passend advies.

Uw wensen en doelstellingen zijn het uitgangspunt voor ons advies. Quality4You heeft als uitgangspunt dat er geen slechte hypotheek meer bestaat in het door wet- en regelgeving gestuurde hypothekenland, echter een hypotheekvorm kan wel heel slecht bij u passen.

Er wordt een financieel plan opgesteld voor de uiteindelijke keuze. Wij brengen de inkomens-en vermogensrisico’s in kaart en adviseren hoe deze kunnen worden opgevangen.

Wij zoeken op deze manier de meest voordelige en passende hypotheek binnen de grenzen van de mogelijkheden.

De financiële markt met de daarbij behorende financiële dienstverlening is constant aan veranderingen onderhevig. Derhalve gelooft Quality4You Financiele Diensten in een persoonlijke benadering van haar klanten en kiest zij voor persoonlijk onderhoud met haar klanten.

Naar de mening van Quality4You zal er naast internet een voortdurende behoefte zijn aan persoonlijk advies, mede gelet op de complexiteit, het grote scala aan producten en wetgeving.

Quality4You wenst een langdurige relatie aan te gaan met haar klanten en deze (financieel) te begeleiden voor het leven. Quality4You wil zich onderscheiden op basis van kwaliteit, snelheid en service door gebruik te maken van moderne automatisering en goed opgeleid personeel.

Klanten worden ontvangen op kantoor of wij komen bij de klant aan huis. De dienstverlening wordt naast een 40-urige werkweek uitgebreid met 4 avonden, zodat advies ook bereikbaar is voor klanten die op de dag moeilijk vrij kunnen maken.

Scroll naar boven