Quality4you financiële diensten

Quality4You Financiële Diensten is in 2010 opgericht door Rob van Rijswijk.

Ik zit sinds 1987 in het financiële vak, waarvan de laatste 4 jaar als directeur in loondienst alvorens ik Quality4You startte. Ouderwets klaar staan voor de klant en daar alle tijd voor nemen is mijn uitgangspunt.

Quality4You onderscheidt zich door verstand van zaken te combineren met vele jaren ervaring. U zult dat direct merken als u bij mij aan tafel zit. Maak daarom vrijblijvend een afspraak.

Wat is de toegevoegde waarde van een hypotheekadviseur?

In het grote landschap van geldverstrekkers de juiste keuzes maken is niet zo gemakkelijk als het lijkt. De verschillende banken hebben bestaansrecht, omdat ze op verschillende onderdelen concurreren.
Wij weten precies bij welke geldverstrekker je moet zijn als jouw keuzes bij ons bekend zijn. Denk hierbij aan een laagste maandlast, de mogelijkheid om extra af te kunnen lossen, toekomstige verhuur van de woning etc.

Daarnaast helpen wij u graag met het begrijpen van de juridische teksten in contracten, zoals een koopcontract en de akten bij de notaris. Is hulp bij de (1e) belastingaangifte gewenst, dan helpen wij u daar ook graag bij. In een persoonlijk gesprek zal ik je nog gedetailleerder uitleggen wat wij voor je kunnen betekenen.

Scroll naar boven